Gevel impregneren

Steeds meer mensen stellen op een bepaald ogenblik de nodige problemen vast aan hun gevel. Het kan daarbij gaan om verschillende verschijnselen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er via uw gevel regelmatig warmteverlies optreedt of u kunt in uw woning te maken krijgen met doorslaand vocht waardoor bijvoorbeeld schimmel ontstaat. Niet alleen ziet dit er niet uit, daarnaast kan het een directe invloed hebben op de gezondheid van de inwoners van het huis. Wilt u deze en nog veel meer problemen met uw gevel voorkomen? In dat geval kan uw gevel impregneren voor u de perfecte oplossing betekenen!

Voordelen van een gevel impregneren

Aan het impregneren van uw gevel zijn verschillende voordelen verbonden. Problemen die op het eerste zicht misschien niet zo eenvoudig te verhelpen lijken zijn dat door het toepassen van impregnatie wel degelijk. We zetten de belangrijkste graag even voor u op een rijtje:

  • Schimmeloverlast aan de binnenzijde van het pand wordt zeer eenvoudig tegengegaan.
  • Witte vlekken door zoutuitslag behoren tot het verleden.
  • Een niet geïmpregneerde gevel kan lijden onder vorstschade met alle gevolgen van dien.
  • Impregnatie verbetert de isolatiewaarde van de gevel aanzienlijk.
  • Hardnekkige mos- en algenvorming worden efficiënt voorkomen.

Door uw gevel zelf te impregneren kunt u bovendien nog meer besparen op de kostprijs die gepaard gaat met deze werken.

Verbeterde levensduur

Het impregneren van uw gevel zorgt er niet alleen voor dat u op korte, maar ook op lange termijn kunt rekenen op een aantal uitstekende voordelen. Mensen die er voor hebben gekozen om hun gevel te impregneren kunnen immers steevast rekenen op een langere levensduur. Invloeden van buitenaf hebben immers nog nauwelijks een impact op de gevel waardoor er veel minder snel sporen van slijtage zullen opduiken. Wilt u, uw gevel eveneens graag voorzien van een betere levensduur en dat zonder dat u grote investeringen moet doen? In dat geval is kiezen voor impregnatie voor u ongetwijfeld interessant te noemen!