De prijzen van gevelreiniging

Er zijn verschillende manieren van gevelreiniging. Het is daarom eerst belangrijk om de juiste manier van gevelreiniging te selecteren. Zo kunt u kiezen voor een gevelreiniging met zandstralen, een chemische reiniging of met een hogedrukspuit. De prijzen voor een gevelreiniging worden vaak per vierkante meter weergegeven wat we voor u hieronder ook hebben gedaan.

De prijzen van een gevelreiniging per vierkante meter voor de verschillende soorten gevelreiniging:

Zandstralen bij een rode steen 11 euro per vierkante meter
Zandstralen bij een gele steen 14 euro per vierkante meter
Chemische reiniging 15 euro per vierkante meter
Hogedruk spuit reiniging met koud water 6 euro per vierkante meter
Hogedruk spuit reiniging met warm water 7 euro per vierkante meter

 

Gevelrenovatie na een gevelreiniging

Het is verstandig om na de gevelreiniging ook de gevel te renoveren. Zo krijgt u weer een gevel welke helemaal tip top is. Enkele richtprijzen voor de gevelrenovatie vindt u hieronder:

Voegen vervangen met hakhamers 33 euro per vierkante meter
Voegen vervangen met een slijpers 35 euro per vierkante meter
Scheuren en kapotte stenen vervangen 10 euro per steen
Raam dorpels vervangen 35 per uur
Een schoorsteenrenovatie Vanaf 450 euro

 

Het is ook belangrijk om uw muren te impregneren

Door de muren te impregneren ontstaat er een waterafstotende laag. Deze laag zorgt ervoor dat uw muren goed beschermd worden tegen de regen, de hagel en de sneeuw. Het impregneren van de muren kan vanaf 6 euro per vierkante meter.

Een complete aanpak

Door te kiezen voor een complete aanpak van het reinigen van de gevel en ook het renoveren van de gevel en het impregneren is het mogelijk om een geweldige gevel te hebben. En zoals u hierboven ziet is het erg betaalbaar om een geweldige gevel te krijgen.

Wilt u de exacte prijzen weten voor uw huis? Vraag dan met een formulier tot wel 6 offertes aan. Ontvang ze in uw mailbox en begin met vergelijken. Geheel gratis en vrijblijvend!